Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

Ik heb gewoon te weinig tijd.

Deze staat met stip op nummer één. Gitaar leren kost nu eenmaal tijd, dat kan niemand veranderen. Wel kan je zoeken naar de meest effectieve manier van gitaar leren spelen. Je vindt op Hamneggs een aantal erg goede lessen die je kunnen helpen met het starten van het leren van gitaar spelen. Voor de serieuze leerling heeft Michel Penterman een cursus ontwikkeld van meer dan 300 lessen die je overal van elk device en altijd kunt bekijken. In de trein, op de bank in bed, of als je ergens staat te wachten. Perfect voor mensen die wel gitaar willen leren spelen maar niet veel tijd hebben.

 

Het is te moeilijk voor mij.

Als gitaar spelen makkelijk was, zou iedereen gitaar spelen. Maar daarom kun je juist nu boven iedereen uitsteken door een aantal gitaarliedjes te kunnen spelen. Het begin kan zeker lastig zijn maar dankzij deze cursus leer per video steeds beter spelen. Je krijgt zelfvertrouwen en vooral zin om te spelen en te oefenen. Ik vond het in het begin ook moeilijk maar nu is het alsof ik het zonder moeite doe. En dat is een gevoel wat jij ook kan krijgen! Heel veel mensen hebben dankzij de gratis lessen en de cursus leren spelen. Ze konden er in het begin nog niets van maar dankzij deze de lessen en cursus spelen ze nu gitaarliedjes!!

Geschreven door Jonas

Deze blog is ter inspiratie om gitaar te leren spelen. Voor een complete gitaarcursus klik hier. Of check mijn andere gratis lessen.

1 reactie op “Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.