Em Akkoord

Les 1

Welkom bij de eerste van 4 gitaarlessen. In deze 4 lessen leer je 4 akkoorden spelen. Niet zomaar 4 willekeurige akkoorden maar 4 akkoorden waar je minstens 100 (pop) liedjes mee kunt spelen! Het zal niet altijd makkelijk zijn om akkoorden te leren maar als je er maar een paar minuten per dag voor reserveert dan zal het sneller gaan dan je denkt!
Het Em akkoord is het makkelijkste akkoord dat er is. Dit betekent niet dat je het meteen kan maar als je iets verder bent dan zal je het me eens worden :). Heel veel succes. Over een paar dagen volgt alweer de tweede les!

Heb je vragen? Stel ze hieronder.

Doe mee met de conversatie

16 reacties

  1. De B majeur en F majeur ?….héél lastig,..pfff. Krijg ik die onder de knie vraag ik me af,..zo héé,..ze zijn echt lastig voor een beginner 🙂 Zelf heb ik ook kleine/korte/dikke vingers…
    Zijn er tips? Alvast bedankt!! Groet,..Mariétte

  2. prima in beeld gebracht , dit is een akkoord wat ik al kon spelen na een maand oefening , maar kan niet wachten op de rest.

  3. Bedankt ,zo kan ik het leren op een rustige manier en kan het zo vaak terug zien als ik wil .zo kan ik het onder de knie krijgen dank je gr mia

  4. diudelijke uitleg wat je moet doen en wat je zeker niet moet doen mijn vriendelijke dank hiervoor petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.