Gitaarles helemaal gratis!

Welkom bij Hamneggs.nl. Dit is dé gratis uitkomst voor de beginnende gitarist die wil uitzoeken of je gitaar kan leren spelen of iets beter kan worden. Je vindt hier veel gratis lessen die je kunnen helpen.

Check de gratis lessen of de uitgebreide akkoorden pagina. Om je nog verder te helpen kun je het gitaarles boek + 4 akkoorden uitleg video’s gratis downloaden.

Er zijn al meer dan 5000 aan de slag gegaan met de gitaarlessen. Ook deze mensen hadden weinig tijd, leken het veel te moeilijk of vonden gitaarles duur. Maar in plaats van dromen hebben ze ervoor gekozen om het gewoon te proberen. En nu? Nu spelen ze dankzij de lessen van Hamneggs.nl en de partners gitaar! En dat in een aantal weken tijd! Als zij het kunnen kan jij het ook!

Wat ik heb ontdekt is dat er 3 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

Ik heb gewoon te weinig tijd

Deze staat met stip op nummer één. Gitaar leren kost nu eenmaal tijd, dat kan niemand veranderen. Wel kan je zoeken naar de meest effectieve manier van gitaar leren spelen. Je vindt op Hamneggs een aantal erg goede lessen die je kunnen helpen met het starten van het leren van gitaar spelen. Voor de serieuze leerling heb ik samen met Eltjo Hasselhof een cursus ontwikkeld van 15 gitaarlessen en 15 oefeningen van ongeveer 6 minuten die je overal van elk device en altijd kunt bekijken. In de trein, op de bank in bed, of als je ergens staat te wachten. Perfect voor mensen die wel gitaar willen leren spelen maar niet veel tijd hebben. Check hier de cursus

Ik vind gitaarles te duur

Eerlijk is eerlijk, gitaar leren spelen kan vrij duur zijn. Voor een leraar betaal je al snel 15 euro voor een half uur les. 30 lessen kosten dus 450 euro. Gelukkig vind je op Hamneggs een aantal goede lessen die je helemaal gratis kunt gebruiken. De professionele cursus die ik met Eltjo gemaakt kost maar een tiende (!) van deze prijs. Je krijgt hoge kwaliteit HD video’s die je overal en van elk apparaat kunt bekijken. En niet van een amateur gitaarleraar, nee van een internationaal bekende gitaarspeler die jouw precies de juiste kneepjes kan leren om een super goede gitaar basis aan te leren. Daarnaast is deze cursus de goedkoopste pro cursus die online kunt vinden! Check het hier zelf.

Het is te moeilijk voor mij

Als gitaar spelen makkelijk was, zou iedereen gitaar spelen. Maar daarom kun je juist nu boven iedereen uitsteken door een aantal gitaarliedjes te kunnen spelen. Het begin kan zeker lastig zijn maar dankzij deze cursus leer per video steeds beter spelen. Je krijgt zelfvertrouwen en vooral zin om te spelen en te oefenen. Ik vond het in het begin ook moeilijk maar nu is het alsof ik het zonder moeite doe. En dat is een gevoel wat jij ook kan krijgen! Heel veel mensen hebben dankzij de gratis lessen en de cursus leren spelen. Ze konden er in het begin nog niets van maar dankzij deze de lessen en cursus spelen ze nu gitaarliedjes!!

Wat zeggen anderen?

Noor

Dankzij de gratis gitaarles van Hamneggs ben ik begonnen met gitaar spelen. En na 2 dagen speelde ik mijn eerste liedje!! Thanks

Noor
Henk

Na jaren heb ik mijn gitaar er weer eens bij gepakt. Ik kon er niets meer van maar dankzij de gratis lessen en partner cursus via Hamneggs kan ik weer spelen. Heel veel dank

Henk

Ontvang nu mijn gratis cursus waarmee je direct leert spelen!

Vul je naam en e-mail adres in en je ontvangt het direct in je mailbox!

Opt In Image
Al meer dan 5300 mensen leren op dit moment gitaar spelen met mijn gratis lesboek + video's
Jij kan nu ook deel uit maken van deze grote groep!

Waarom al 5300 leerlingen?

     > 4 video lessen met de meest gebruikte akkoorden

     > Lesboek met foto's en tekst waarmee je de basis leert

     > 80 liedjes die je direct kunt spelen

Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen. Je ontvangt je lesboek + videolessen en je hoort erbij!