Gitaarles online

Op hamneggs.nl hebben wij ons best gedaan om de beginnende gitarist een handje te helpen door een aantal gratis lessen aan te bieden.  Je vindt hier veel gratis lessen die je kunnen helpen.

Check de gratis lessen of de uitgebreide akkoorden pagina. Om je nog verder te helpen kun je het gitaarles boek + 4 akkoorden uitleg video’s gratis downloaden.

Er hebben zich al meer dan 5000 mensen opgegeven voor de gratis video lessen plus gitaarboek. Zij vonden het de perfecte manier om verder te onderzoeken of gitaar leren spelen iets voor hun was. Ook mensen die al bezig waren met gitaarlessen konden deze extra lessen goed gebruiken. Besef dat iedereen te weinig tijd heeft en gitaar leren spelen moeilijk lijkt maar je kan ook gewoon beginnen en bekijken waar je eindigt. Misschien speel je wel binnen een aantal weken een liedje. Iets wat je nu nooi zou kunnen, het is mogelijk.

Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

Ik heb gewoon te weinig tijd

Deze staat met stip op nummer één. Gitaar leren kost nu eenmaal tijd, dat kan niemand veranderen. Wel kan je zoeken naar de meest effectieve manier van gitaar leren spelen. Je vindt op Hamneggs een aantal erg goede lessen die je kunnen helpen met het starten van het leren van gitaar spelen. Voor de serieuze leerling heeft Michel Penterman een cursus ontwikkeld van meer dan 300 lessen die je overal van elk device en altijd kunt bekijken. In de trein, op de bank in bed, of als je ergens staat te wachten. Perfect voor mensen die wel gitaar willen leren spelen maar niet veel tijd hebben. Check hier de cursus

Het is te moeilijk voor mij

Als gitaar spelen makkelijk was, zou iedereen gitaar spelen. Maar daarom kun je juist nu boven iedereen uitsteken door een aantal gitaarliedjes te kunnen spelen. Het begin kan zeker lastig zijn maar dankzij deze cursus leer per video steeds beter spelen. Je krijgt zelfvertrouwen en vooral zin om te spelen en te oefenen. Ik vond het in het begin ook moeilijk maar nu is het alsof ik het zonder moeite doe. En dat is een gevoel wat jij ook kan krijgen! Heel veel mensen hebben dankzij de gratis lessen en de cursus leren spelen. Ze konden er in het begin nog niets van maar dankzij deze de lessen en cursus spelen ze nu gitaarliedjes!!

Check ook deze resources

Opt In Image
Al meer dan 5300 mensen leren op dit moment gitaar spelen met mijn gratis lesboek + video's
Jij kan nu ook deel uit maken van deze grote groep!

Waarom al 5300 leerlingen?

     > 4 video lessen met de meest gebruikte akkoorden

     > Lesboek met foto's en tekst waarmee je de basis leert

     > 80 liedjes die je direct kunt spelen

Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen. Je ontvangt je lesboek + videolessen en je hoort erbij!